LIRA okomiti
LIRA okomiti
LIRA vodoravni

Radionice na temu Topli kokteli održane za ugostiteljske djelatnike Zlatne Slavonije

02.12.2022. 16:02 | 338 pregleda | PROMO

Piše:
Compas

Nakon dosada održanih eno-gastro edukacija/radionica provedenih u sklopu projekta „Zlatna Slavonija Eno & Gastro“ TZ Požeško-slavonske županije organizirala je radionice na temu Topli kokteli za vlasnike i djelatnike ugostiteljskih objekata Požeško-slavonske županije. Poznati barmen i miksolog Vjenceslav Madić – Kishoni osmislio je tople koktele koje je prezentirao polaznicima radionica. Nakon uvodnog dijela upoznavanja sa sastojcima i receptima koktela polaznici su se okušali u miksanju osmišljenih koktela. Korištenjem likera i jakih alkoholnih pića lokalnih proizvođača promoviraju se i potiču domaći proizvođači.

master kishoni 01 29 of 72 min

„Spoj autohtonih i lokalnih sastojaka proizvođača iz kraja omogućuje barmenima da u svojim barovima mogu napraviti jednostavan, brz i ukusan koktel. Za ove radionice sam osmislio tri koktela na bazi različitih sastojaka, Christmas Punch je svojevrsna pita od jabuka koja se lako i jednostavno radi te je jako ukusna. Drugi koktel je Sweet Winter Garden koji objedinjuje vrt okusa i plodova te koji je spojem svojim sastojaka malo jači, muški koktel. Za kraj smo ostavili Spicy Gin Spot koji nam svojim nazivom govori da je to pikantniji, pravi zimski koktel.“ – izjavio je g. Madić. Vjenceslav Madić vrhunski je barmen s više od 34 godine iskustva u ugostiteljstvu, vlasnik je škole za barmene te vodi razne edukacije u Hrvatskoj i svijetu što ga svrstava u sam vrh barmenskih stručnjaka.

master kishoni 01 44 of 72 min

Radionice su se održale u dva termina, 01. i 02. prosinca, u Kazališnoj kavani i Pizza Bolte lounge baru u Požegi te su sudjelovala 24 djelatnika iz 12 ugostiteljskih objekata. Ove radionice posljednje su u nizu u 2022. godini u sklopu projekta „Zlatna Slavonija Eno & Gastro“ kojima je zaokružen sustavan i cjelogodišnji niz edukacija svih razina djelatnika u ugostiteljstvu kako bi se direktno utjecalo na eno gastro ponudu destinacije. Pojedini kafići i barovi već ovih dana u svoju ponudu dodaju ove zanimljive tople koktele i pozivaju da ih kušate.

master kishoni 01 62 of 72 min

Logo TZ PSZ i HTZ


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/