delfin3
LIPIK test
Radio Daruvar 2
Plesni klub dolce pakrac-lipik

„Plesna čarolija“ nakon godine pauze opet u Hrvatskom domu u Pakracu

17.06.2021. 17:59 | 472 pregleda | Lifestyle

Na šestoj završnoj priredbi Plesnog kluba Dolce Pakrac-Lipik, jučer navečer je u kino dvorani pakračkog Hrvatskog doma pred brojnim roditeljima četrdesetak plesačica plesnog kluba predstavilo je svoju plesnu čaroliju.

 

Piše:
Tomislav Ević

Plesne vještine koje im je prenijela požeška trenerica Marijana Verčej plesačice od 5 do 19 godina predstavile su kroz jednosatni program koji se sastojao od 13 koreografija. Iako radi epidemiološke situacije mlade plesačice nisu imale priliku održati završnu priredbu prošle godine ni javno nastupati, ipak su sudjelovale na online natjecanju „Dancing steps international online competition 2021.“ na kojem tri grupe Plesnog kluba u kategorijama junior, djeca i mini kids osvajaju zlatne medalje.

FOTOGALERIJA: Završna priredba plesnog kluba Dolce Pakrac-Lipik 2021.

„Ne bih željela puno pričati o razdoblju korone i svega vezano uz to jer smo svi bili u jednakoj situaciji, ali uz dobru volju i velik trud ipak smo nešto uspjeli i napraviti. Djeca su dolazila i bila željna treninga, plesa i koreografija i evo večeras smo uspjeli održati našu šestu završnu priredbu. Nastavljamo s nadom da nas neće opet nešto spriječiti, nadam se u jačem ritmu i s više djece i puno više energije!“ rekla je trenerica Marijana Verčej osvrnuvši se na ovu i prethodnu godinu rada kluba.


PRO PING