LIPIK test
LIPIK test
Medianno
RS FASHION MODELING

Škola za manekenke i manekene u Lipiku upisuje nove polaznike

01.12.2022. 09:09 | 916 pregleda | Lifestyle

Piše:
Compas

Nedavno je u Lipiku s djelovanjem započela RS Fashion modelling, škola za manekenke i manekene koja educira djecu i mlade od 7 do 15 godina.

Ova škola već nekoliko godina djeluje na području sjeverozapadne Hrvatske i Zagreba te redovito organizira modne radionice na kojima svoje polaznike educira pravilnom hodu, držanju tijela i podizanju svijesti o vlastitoj osobnosti. Od nedavno djeluje i u Lipiku, u prostoru Osnovne škole „Lipik“. Djevojčice i dječaci s područja Lipika, Pakraca te okolnih mjesta uče prve modne korake i pripremaju se za modnu reviju koja će se održati u okviru izbora Top Teen model 2023. Izbor će se održati krajem veljače u Lipiku pod pokroviteljstvom Grada Lipika te u organizaciji RS Fashion modelling.

Voditeljica škole za manekene je Senka Rupić, bivša manekenka i aktualni foto model, koja svoje dugogodišnje iskustvo s modnih pista prenosi na buduće modne naraštaje.

Škola za manekene u prostoru OŠ „Lipik“ održava se svake srijede od 15 do 16 sati, a sve o upisu i dodatnim informacijama možete saznati pozivom na broj 095 5744 620.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/