LIPIK test
delfin3
Radio Daruvar 2
NOGOMETNI VIKEND

Lipik dočekuje Kaptol, Dobrovac gostuje u Čaglinu

16.10.2020. 09:14 | 572 pregleda | Sport

Piše:
Matija Kulhavi

Predstojećeg vikenda na nogometnim terenima Požeško-slavonske županije odigravat će se susreti 9. kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod-Požega, 9. kola I. Županijske nogometne lige i 7. kola II. Županijske nogometne lige.

U sklopu devetog kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod-Požega momčad NK Lipik 1925 u subotu, 17. listopada u 15:30h dočekuje NK Kaptol. Lipičani se s 9 bodova nalaze na devetom mjestu prvenstvene ljestvice, dok su Kaptolčani s trenutnih 5 bodova pozicionirani na dvanaestom mjestu.

 

Pakrački Hajduk, koji je sa 17 bodova treći na ljestvici u nedjelju, 18. listopada gostuje kod u Starom Slatiniku kod NK Svačić koji se s 14 bodova nalazi na petom mjestu prvenstvene ljestvice. Utakmica počinje u 15:30h.

Županijski prvoligaši s našeg područja ovog vikenda odlaze na gostovanje. Tako će u sklopu devetog kola 1. ŽNL Dobrovčani, koji su trenutno na šestoj poziciji prvenstvene ljestvice s 12 bodova, u nedjelju u Čaglinu igrati protiv NK Omladinac koji se nalazi na jedanaestom mjestu sa 7 bodova. Utakmica počinje u 15:30h. NK Croatia iz Donje Obriježi, koja je pak sedma s prikupljenih 12 bodova u nedjelju u 17:30h će odigrati utakmicu s trenutno drugoplasiranim Papukom u Velikoj.

Što se tiče naših lokalnih klubova koji igraju u II. Županijskoj nogometnoj ligi, NK Dinamo u nedjelju u Badljevini ugošćuje momčad NK Slaven iz Gradca, dok Slavonija iz Prekopakre gostuje u Staroj Lipi gdje će omjeriti snage s tamošnjom Lipom. Oba susreta na rasporedu su u 15:30h u nedjelju.

NK Jovača iz Marinog Sela, koja igra u sklopu III. ŽNL BBŽ, u nedjelju u 15:30h pred domaćom publikom igra protiv NK Vihor iz Kapelice.


PRO PING