LIPIK test
LIPIK test
Medianno
STOLNOTENISKI KLUB LIPA

Uspješan prvi LiPa reunion

24.01.2023. 09:35 | 744 pregleda | Sport

Piše:
Compas

U organizaciji Stolnoteniskog kluba LiPa 22. siječnja je održan turnir za sve bivše i trenutne članove te simpatizere kluba.

Nažalost, nisu se svi mogli odazvati pozivu, no ipak se skupilo 22 igrača u starijoj skupini raspoređenih u 6 grupa i 5 igrača u dječjoj dobi gdje su igrali svatko sa svakim.

Ukupno se na turniru odigralo 60 partija. Kod dječjeg uzrasta 10 partija, a po skupinama kod odraslih 30, odnosno 11 u glavnom i 9 partija u utješnom dijelu ždrijeba.

Colosetti rekorder u odigranim partijama

Rekorder u odigranim partijama bio je L. Colosetti. On je naime igrao među dječjim uzrastom i tamo, nakon osvojenog prvog mjesta i odigrane 4 partije, nastavio igrati kod odraslih. U toj je skupini odigrao dodatnih pet partija te tako u polufinalu izgubio od aktualnog predsjednika kluba D. Glazera Na taj je način, osim zlatne kod dječjeg uzrasta, Colosetti osvojio i brončanu medalju.

Sudac na turniru bio je licencirani europski sudac T. Brnčić kojem je Lipik omiljena destinacija zbog zimskog zatvorenog bazena u Toplicama, ali i zbog ljetnih otvorenih bazena.

Da igrači ne ostanu gladni pobrinuli su se kako, igrači, tako i domaćice, odnosno mame i supruge članova. Osim ukusnog roštilja, za koji se pobrinuo bivši predsjednik kluba I. Sigeti, tu su se iskazale i domaćice sa svojim kolačima i salatama, a muški članovi su osigurali domaće suhomesnate proizvode.

Dok su jedni navijali i degustirali ponuđene delicije ostatak se trudio doći do nekog odličja.

Vacka najbolji igrač prvog LiPa reuniona

Prvo su najmlađa djeca odigrala svoje mečeve i kako je svih petero igrača osvojilo odličja, evo poretka kod njih: L. Colosetti, L. Žgela, M. De Martini, L. Žgela i M. Kerhat.

U utješnom ždrijebu zlato je osvojio A. Žili, srebro D. Glazer, a brončane medalje L. Coloseti i S. Šugić.

U glavnom ždrijebu zlato je primio R. Vacka, dok je srebro pripalo I. Sigeti. Broncu su podijelili Z. Hofman i D. Kerhat.

Bivši predsjednik je u finalnom susretu dobio prvi set i drugi poveo sa 7:4, no ipak je bolja igra rezultirala time da je Vacka postao najbolji igrač prvog LiPa reuniona.

Medalje su dobili najstariji i najmlađi sudionik turnira - Z.Hofman kao najstariji (1970. god.) te M. Kerhat kao najmlađi (2014. god.).

Zanimljivost ovog turnira jest činjnica da je likvidator kluba I. Miholčić, kako bi prisustvovao druženju, odnosno turniru, prevalio najviše kilometara došavši iz metropole. Njega je u četvrtfinalu pobijedio finalist I. Sigeti.

Novi članovi

Dodatni epilog ovog turnira jest taj da su tri simpatizera stolnog tenisa odlučili postati članovi STK LiPa. To su A. Žili, D. Ajman i J. Rosić.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/