LIPIK test
LIPIK test
LIRA vodoravni
Respektabilni rezultati

Mladi kuglač Domagoj Tušim nastavlja s odličnim igrama

23.01.2023. 12:03 | 401 pregleda | Sport

Piše:
Matija Kulhavi

Nakon uspješne sezone 2021./2022. gdje je u dresu Kuglačkog kluba Lipik 1974 bio najuspješniji igrač 3. Hrvatske kuglačke lige zona Požega te odličnih nastupa za Kuglački klub Novska u 1. B Hrvatskoj kuglačkoj ligi sjever, Domagoj Tušim nastavlja s odličnim igrama.

S obzirom na to da više ne može nastupati na dvojnu registraciju, Domagoj je odlučio da u sezoni 2022./2023. bude član Kuglačkog kluba Novska gdje je izrastao u jednog od nositelja igre svojeg kluba.

Ove sezone na pojedinačnoj konkurenciji također je postigao vrhunske rezultate preko županijskih i prvenstva regije sjever. Ostvario je pravo nastupa na prvenstvima Hrvatske pojedinačno i u paru s Markom Hećimovićem.

Pojedinačno na razini Sisačko – moslavačke županije ostvario je 4. mjesto, na razini regije sjever također 4. mjesto te na prvenstvu Hrvatske održanom u Zaprešiću 25. mjesto.

U konkurenciji parova, s Markom Hećimovićem osvojio je 1. mjesto na prvenstvu Sisačko – moslavačke županije, dok je s istim suigračem na regiji sjever bio drugi. Tako su se kvalificirali na prvenstvo Hrvatske koje će se ove godine održati 12. ožujka u Slavonskom Brodu.

Respektabilni rezultati

Valja istaknuti sljedeće rezultate koje je ostvario Domagoj Tušim. Novi osobni rekord je postigao na kuglani u Kutini od 649 čunjeva, u Varaždinu 613 te u Bjelovaru 611 čunjeva.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/