LIPIK test
LIRA okomiti
Radio Daruvar 2
NK LIPIK 1925 - ZAPOČELE PRIPREME

Dvije pripremne utakmice s puno golova odigrane u Lipiku

31.07.2022. 12:53 | 1080 pregleda | Sport

NK Lipik 1925 krenuo je s pripremama za novu sezonu u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Slavonski Brod – Požega. Odigrane su već dvije pripremne utakmice protiv trećeligaša iz Kutjeva i Nove Gradiške (Lipik – Kutjevo 2-4, Lipik – Sloga Nova Gradiška 3-4) koji igraju rang iznad.

Piše:
Matija Kulhavi

Pripreme nogometaša Lipika su krenule 18. srpnja, a trajat će sve do zadnjeg vikenda u kolovozu kada se očekuje početak prvenstva. Više o prvenstvu znat ćemo poslije plenuma klubova spomenute lige koja se treba održati 8. kolovoza.

S obzirom na brojne teže ozljede igrača u prošloj sezoni na koje trener Mario Milašinović neće moći duže vrijeme računati, igrački kadar popunili su novi igrači. Tako su u Lipik stigli Dalibor Rekavić (Naftaš Ivanić), Josip Šenija (Moslavina), Dario Cvrtila (Moslavina), Zdravko Gospočić (FC Trofaiach iz Austrije), Darko Derenj (Dobrovac) i Josip Majdandžić (Sloga Jazavica). S tim pojačanjima, kako nam kažu u Lipiku, lagano je završen prijelazni rok što se tiče dolazaka. Ovogodišnji cilj uprave je bilo složiti ekipu od igrača koji mogu redovito trenirati. Klub su za sada službeno napustili Boris Klimeš (NK Ribar Končanica) i Vjekoslav Benković (Dobrovac), a upitna je sudbina još nekih igrača.

Iako je Lipik prve dvije pripremne utakmice izgubio, dobro su se nosili s ekipama koje igraju jedan rang iznad i pokazali da će i ove godine imati ekipu koja će biti konkurentna u prvenstvu, kao što je to bio slučaj u protekle tri sezone u Međužupanijskoj nogometnoj ligi kad su završavali u gornjem dijelu sredine tablice.

 

Druga pripremna utakmica - 29. srpnja 2022.

LIPIK 1925 - SLOGA NOVA GRADIŠKA 3:4 (Derenj, Jozipović, Crnojević)

Sastav: Zanetti, Nikić, Rekavić, Crnojević, Jozipović, Cvrtila, Gelešić, Podunavac, Šenija, Gospočić, Derenj

Još su igrali: Ivančić, Marinić, Sudetić, Ajman, Majdandžić, Duvnjak

 

Prva pripremna utakmica – 23. srpnja 2022.

LIPIK 1925 - KUTJEVO 2:4 (Derenj, Gospočić)

Sastav: Zanetti, Lneniček, Rekavić, Nikić, Čavlović, Podunavac, Pierobon, Ajman, Jozipović, Gospočić, Derenj

Još su igrali: Marinić, Ivančić, Benković, Jozipović, Sudetić

 

Ostale pripremne utakmice odigrat će se s Garićem iz Garešnice (utorak 2.8. u Lipiku), zatim slijede turniri u Dobrovcu i Pakracu, a generalka pred prvo kolo odigrat će se s odličnom Moslavinom iz Kutine.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/