delfin3
delfin3
Medianno
DRUGO MASOVNO CIJEPLJENJE U LIPIKU

Sutra se mogu cijepiti i oni koji se nisu prethodno prijavili

13.05.2021. 11:47 | 904 pregleda | Vijesti

Piše:
Tomislav Ević

Kako smo već i najavili na našim stranicama, sutra će Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Dom zdravlja Požeško-slavonske županije u sportskoj dvorani Osnovne škole Lipik uspostaviti punkt za cijepljenje gdje će se, sukladno prijašnjim uputama, moći cijepiti svi koji su se s tim ciljem prijavili svome liječniku obiteljske medicine kako bi dobili termin i kako bi se za njih osigurala doza cjepiva.

Iako je u najavi drugog masovnog cijepljenja izričito naglašeno da se neće moći cijepiti oni koji se ondje pojave bez prethoddne najave svom liječniku obiteljske medicine, dr. Ivan Beluškov, koordinator za cijepljenje na području Pakraca i Lipika danas nas je telefonski obavijestio da to više nije slučaj. Svi oni građani Lipika i Pakraca koji su se unaprijed odlučili i prijavili se za sutrašnje cijepljenje biti će cijepljeni u terminu od 9 do 14 sati, dok oni koje će na to potaknuti ova objava mogu doći u sportsku dvoranu OŠ Lipik od 14 do 16.30 sati.

Građani koji sutra dolaze na cijepljenje trebaju uz sebe imati osobnu i zdravstvenu iskaznicu, a za sutrašnje cijepljenje osigurano je oko 700 doza cjepiva proizvođača AstraZeneca naglasio je dr. Ivan Beluškov.