LIRA okomiti
LIRA okomiti
Radio Daruvar 2
Pružanje postojećih i razvoj novih usluga LIRA d.o.o. za poduzetnike“

Tijekom završne konferencije prezentirani rezultati provedbe projekta

30.09.2021. 14:56 | 11969 pregleda | Poduzetništvo

U konferencijskoj dvorani Quella u Lipiku 30. rujna je održana završna konferencija u sklopu projekta „Pružanje postojećih i razvoj novih usluga LIRA d.o.o. za poduzetnike“. Zainteresiranoj javnosti tom su se prigodom obratili lipički gradonačelnik Vinko Kasana, direktor Lipičke razvojne i turističke agencije LIRA d.o.o. Dejan Iličić te Darijan Husko, voditelj projekta.

Piše:
Compas

Lipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o. održala je završnu konferenciju povodom uspješno odrađenog projekta „Pružanje postojećih i razvoj novih usluga LIRA d.o.o. za poduzetnike“, broj ugovora KK.03.1.2.12.0012, tijekom kojega su provedene sve planirane aktivnosti koje su uključivale: informiranje 30 poduzetnika o EU natječajima, informiranje 30 poduzetnika o nacionalnim i lokalnim natječajima resornog Ministarstva za razvoj MSP-a, informiranje 34 poduzetnika o izvorima financiranja te informiranje 10 poduzetnika o pokretanju poslovanja i razvoju održivih aktivnosti.

Također je održano i 16 informativnih radionica na kojima su predavanja održali brojni vanjski suradnici, a organizirano je i 9 okruglih stolova na kojima su edukaciju poduzetnicima pružali mnogobrojni potporni subjekti. Sve je to vidljivo i na web stranici LIRA-e d.o.o., kao i ostali web alati koji su kroz ovaj projekt realizirali.

U sklopu projekta projekta „Pružanje postojećih i razvoj novih usluga LIRA d.o.o. za poduzetnike“ informirano je 82, što aktivnih poduzetnika u fazi rasta i razvoja, što poduzetnika početnika.

Ukupna vrijednost projekta je 593.928,38 kuna (sufinanciranje Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj s iznosom od 445.928,38 kuna). Razdoblje trajanja projekta je 18 mjeseci (1.4.2020. – 1.10.2021.).


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/