LIRA okomiti
LIRA okomiti
Medianno
POZIV ZA SUDJELOVANJE

Okrugli stol na temu „Žene poduzetnice“

07.09.2021. 10:04 | 4221 pregleda | Poduzetništvo

Lipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o. i Grad Lipik pozivaju sve zainteresirane na sudjelovanje u okruglom stolu na temu „Žene poduzetnice“. Naglasak tijekom održavanja ovog okruglog stola bit će na prepoznavanju trenutnih tržišnih trendova, poput mogućnosti i prilike osobnog i profesionalnog razvoja, stvaranja nove vrijednosti i unaprjeđenja poslovanja. Podsjetimo se da je upravo Gradu Lipiku na  Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu 8. ožujka 2017. godine svečano uručena povelja "Grad prijatelj ženskog poduzetništva". Lipik je tako postao, uz Zagreb, Zaprešić i Novu Gradišku, jedan od četiri grada koji su prvi u Republici Hrvatskoj, ali i Europi prepoznali žensko poduzetništvo kao poseban segment u koji se treba dodatno ulagati.

Piše:
Compas

Okrugli stol će se održati u četvrtak, 9. rujna u prostorijama Lipičke razvojne i turističke agencije (Staklanska 2a) s početkom u 10:00 sati.

Predavanje će održati Sanja Bogdan Pavlović, vlasnica obrta za poslovno savjetovanje i ostale usluge „ELIS CONSULTING“. Gospođa Bogdan Pavlović radi kao konzultant i predavač, a ima više od 20 godina radnog iskustva, od čega je 9 godina provela na mjestu ravnateljice ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Okrugli stol s temom „Žene poduzetnice“ odvija se u sklopu projekta „Pružanje postojećih i razvoj novih usluga LIRA d.o.o. za poduzetnike“. Ukupna vrijednost projekta je 593.928,38 kuna, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj s iznosom od iznosi 445.928,38 kuna. Razdoblje trajanja projekta je 18 mjeseci (1.4.2020. – 31.10.2021.).

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje mogu potvrditi do 8. rujna na e-mail adresu: klaudijamarinkovic.lira@gmail.com ili pozivom na broj telefona +385 34 422 380.

 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/