LIPIK test
LIRA okomiti
LIRA vodoravni
Poziv poljoprivrednicima za sudjelovanje

Sudjelujte u anketi o sektoru poljoprivrede u Požeško-slavonskoj županiji

16.07.2021. 09:20 | 4182 pregleda | Poduzetništvo

Požeško-slavonska županija provodi projekt „Regionalni centar razvoja poljoprivredne proizvodnje u Požeško-slavonskoj županiji“ za koji je županija osigurala sredstva iz programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Kao dio projekta provodi se anketa čiji je cilj prikupiti ključne podatke o stanju na poljoprivrednim gospodarstvima sa sjedištem na području Požeško-slavonske županije. Prikupljeni podaci koristiti će se prilikom analize različitih sektora radi izrade Organizacijskih modela poljoprivredne proizvodnje.

Projekt provodi Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije - PANORA.

Piše:
Compas

Ispunjavanjem anketnog upitnika objavljenog na službenim županijskim stranicama izravno sudjelujete u kreiranju poljoprivredne politike Požeško-slavonske županije.

Tako ćete pomoći u ocjeni postojećeg stanja i ključnih problema s kojima se poljoprivrednici suočavaju. Također, popunjavanjem ove ankete kvalitetnije će se isplanirati najefikasniji način iskorištavanja prilika i bespovratnih sredstava za poljoprivredne proizvođače Požeško-slavonske županije.

Ispunjavanje anketnog upitnika oduzima svega 10 minuta, a ankete su podijeljene na sektore:

Anketi možete pristupiti na sljedećim poveznicama:

VOĆARSTVO

POVRTLARSTVO

SVINJOGOJSTVO

VINOGRADARSTVO I VINARSTVO

 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/