HDZ_Anamarija Blažević
SDSS_Milorad Buzdum
Hotel Pakrac 365

AGLOMERACIJA LIPIK-PAKRAC: Regulacija prometa u predstojećem tjednu

18.04.2021. 13:47 | 640 pregleda | Vijesti

U tijeku radova na projektu aglomeracije na području Lipika i Pakraca nastavlja se i privremena regulacija prometa tijekom tjedna koji nam predstoji.

Piše:
Compas

 

 

 

S ciljem pravovremenog informiranja javnosti o lokacijama na kojima će za potrebe izvođenja građevinskih radova privremeno i povremeno doći do zatvaranja, predstavnici Gorenjske gradbene družbe d.d., izvođača radova na projektu aglomeracije, uputili su najnovije priopćenje.

Novost je ta da će zbog potrebe izvođenja radova u Filipovcu, odnosno u Lipičkoj ulici (DC 5) od srijede pa do petka (21. do 23. travnja) jedna prometna traka biti zatvorena, a promet ručno usmjeravan.

Radovi se nastavljaju i na području samog Pakraca. Od 19. do 26. travnja najavljeno je zatvaranje jedne prometne trake te ručno usmjeravanje prometa u ulicama kneza Branimira, Psunjskoj, sv. Roka, 105. brigade, Bolničkoj, Bjelovarskih vitezova (pristupni put), 103. brigade, Šeovački put, Veberov sokak, Vinka Rehaka, Augusta Cesarca te na trgu bana Josipa Jelačića. U Gundulićevoj i Ulici Bjelovarskih vitezova promet će biti reguliran semaforima.

Ulica braće Radića ostaje zatvorena za promet koji je i dalje preusmjeren na pravac - Strossmayerova, Gajeva, kralja Tomislava, Šenoina/Lisinskog, Obala kralja Petra Krešimira IV („Venecija“).

Pakračko naselje "Jug" u srijedu bez vode

Također, Vode Lipik obavještavaju cijenjene potrošače na području grada Pakraca da će zbog radova na zasunskim oknim ispred višestambenih zgrada u srijedu, 21. travnja od 9:00 do 17:00 bez pitke vode biti potrošači u Ulici Andrije Hebranga.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika planirani radovi se odgađaju, napominju iz Voda Lipik.


DP lokalni izbori 640x250 Lneniček