LIPIK test
LIPIK test
Medianno

Što sve možete pronaći među besplatnim malim oglasima na portalu Compas?

20.01.2023. 11:33 | 617 pregleda | Vijesti

Početkom 2016. godine našim smo čitateljima omogućili objavljivanje te pregled besplatnih malih oglasa na Compasovom internet portalu.

Piše:
Compas

Ako nešto mijenjate, kupujete ili prodajete…? Možda iznajmljujete ili nudite nekakve usluge? – Sve to možete besplatno objaviti na Compasovom besplatnom malom oglasniku koji je upravo servis za vas, potencijalne kupce i prodavače s područja Lipika, Pakraca, ali i šire okolice.

Besplatni mali oglasnik na portalu Compas nudi mogućnost objave malih oglasa do 250 znakova s fotografijom i to bez ikakve naknade. Oglasi su sortirani u nekoliko kategorija, a nakon što prihvatite uvjete korištenja Compas portala, po unosu provjerit će ga i objaviti naš administrator. Oglas će biti aktivan 40 dana, a izmijeniti ga ili ugasiti možete slanjem SMS poruke na broj 099/744-0249 s broja kojeg ste upisali u oglasu.

S obzirom na to da značajan broj naših posjetitelja čita Compas portal i preko mobitela, mali oglasnik prilagodili smo prikazom i mogućnostima pametnim telefonima te vam je odmah po čitanju oglasa dostupna ikonica putem koje možete nazvati broj iz oglasa. Oglasi se mogu i pretraživati prema nazivu, sadržaju ili bilo kojoj drugoj ključnoj riječi, a spomenimo i ako oglas sadrži fotografiju, klikom na nju ona se prikazuje u uvećanom obliku.

Uključite se i objavite svoj besplatni mali oglas već danas!


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/