LIRA okomiti
LIPIK test
LIRA vodoravni
Utorak u 17 sati

Ukrašavanje gradske jelke u Lipiku održat će se 6. prosinca

02.12.2022. 10:57 | 442 pregleda | Vijesti

Zbog utakmice hrvatske reprezentacije koja se igra u ponedjeljak, 5. prosinca, odgađa se  ukrašavanje jelke za utorak - 6. prosinca u 17 sati. 

Piše:
Compas

"Grad Lipik je postavio gradsku jelku koju svake godine u suradnji s polaznicima dječjeg vrtića "Kockica" i učenicima Osnovne škole "Lipik" te građanima i obiteljima ukrašavamo s božićnim ukrasima. Ove godine gradska jelka je srebrna, malo viša pa ćemo trebati i pomoć naših vatrogasaca.", nagasio je direktor lipičke Turističke zajednice Hrvoje Kovačić.

On je ovom prigodom pozvao svu djecu s roditeljima da nakon dječjeg programa u crkvi. sv. Franje Asiškog dođu na topli čaj i uz božićne pjesme zajedno ukrase gradsku jelku.

"I za roditelje smo pripremili malo drugačije tople napitke, tako da djeca, uz našu animaciju mogu slobodno ukrašavati jelku, dok se roditelji opuštaju.", istaknuo je Kovačić.

Pozivaju se sva djeca da ponesu i svoje ukrase koje su izradili kod kuće, tako da božićna jelka bude zaista posebna. 

Vrijeme: Utorak, 6. prosinca u 17 sati.

Mjesto: ispred Gradske tržnice 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/