LIPIK test
LIPIK test
Medianno
Ministarstvo turizma i sporta

Ulaganje u sportske objekte na području Lipika

29.07.2022. 12:13 | 732 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

U Ministarstvu turizma i sporta u Zagrebu gradonačelnik Lipika Vinko Kasana danas je potpisao „Ugovor  o sufinanciranju izgradnje građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini“.

Riječ je o uređenju sportskog objekta na prostoru nogometnog igrališta u Lipiku koje Ministarstvo sufinancira u iznosu od 268.006,84 kune.

Gradonačelnik je u svojoj izjavi za Compas istaknuo izvrsnu suradnju s Ministarstvom turizma i sporta, odnosno Upravom za sport pri navedenom Ministarstvu i ravnateljem Krešimirom Šamijom, istaknuvši da vjeruje da će se ova uspješna suradnja nastaviti i dalje, do završetka projekta Sportskog centra u Lipiku.

Podsjetimo se da Sportski centar u Lipiku ima devet faza, prema kojima se njegova izgradnja u konačnici i odvija. Svaka faza ima spremnu dokumentaciju, a realizacija izgradnje teniskih terena te nadogradnja postojećeg objekta uz nogometni stadion samo su neke od predviđenih faza.

U sklopu ovog kompleksa u Lipiku trebalo bi biti smješteno i pomoćno nogometno igralište s umjetnom travom te niz drugih terena, poput atletske staze, ali i terena za košarku, rukomet i odbojku. Inače sve faze su odvojene i svaka se može raditi pojedinačno, a sveukupna vrijednost Sportskog centra u Lipiku iznosi gotovo 40 milijuna kuna.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/