Delfin 2022
LIRA okomiti
Medianno
veliki uspjeh naših sugrađana

Šahisti ŠK „Pakrac-Lipik“ proljetni su prvaci

09.05.2022. 08:22 | 363 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Nakon završenog prvog dijela prvenstva III. C-HŠL ŠZŽI 2022. godine, kao i odlične igre tijekom četiri odigrana kola proljetnog dijela prvenstva, naši šahisti su još uvijek  neporaženi i uvjerljivo prvi na tablici od 10 klubova, s osvojenih 7 meč bodova – doznajemo od Tomislava Frajfogela, tajnika Šahovskog kluba Pakrac – Lipik.

 

Tijekom našeg razgovora, Frajfogel je istaknuo da na važnost ovog rezultata s 3 pobjede i 1 remijem doprinosi i činjenica da ni u jednom kolu nisu nastupili kompletni u 1. postavi.

Ovdje treba posebno izdvojiti dosada neporažene i to redom: Nenad Kuzmanović, Zlatko Ivanić, Piljo Tutić i Milan Tomašević. Uz standardno dobrog Stevu Rađenović na 1. ploči, veseli i osvajanje prvih bodova za našeg mladog igrača Matiju Kunce na 6. ploči.“, ističe naš sugovornik.

U jesenskom dijelu prvenstva šahiste čeka teži raspored i nadigravanje s ekipama iz gornjeg dijela tablice, uz tri gostovanja. Međutim, nastavkom dobrih igara i ponekim pojačanjem za jesenski dio prvenstva, otvorena je borba za 1. mjesto i mogući plasman u drugu ligu, gdje se ŠK „Pakrac-Lipik“ još nije natjecao.


LIRA ispod članka